Рендър на Mercedes-Benz S-Class Pullman от Theophilus Chin

Share


Публикувано на: 19/07/2013

Рендър на Mercedes-Benz S-Class Pullman от Theophilus Chin

Не дълго след като първите папарашки снимки на предстоящият Mercedes-Benz S-Class Pullman бяха пуснати, Theophilus Chin е сътворил някои точни интерпретации на това как Pullman би изглеждал.

Наскоро промененият и модернизиран Mercedes-Benz S-Class се предлага в 5116 мм или 5246 мм дължина и за повечето хора 5-метров автомобил е напълно достатъчно дълъг. Въпреки това моделът за 2015г. Mercedes-Benz S-Class Pullman ще бъде още по-дълъг с около 152 и 304 милиметра по-дълъг от стандартния модел, в зависимост от спецификацията. Mercedes-Benz S-Class Pullman ще е почти 6 метра!

По-рано забелязаният прототип може да се различи от стандартния S-Class, благодарение на много по-дългото междуосие и разликата в страничните греди на прозорците. Mercedes-Benz S-Class (дългата база) разполага с междуосие 3165 мм, а Mercedes-Benz S-Class Pullman ще бъде до 3515 мм. За да се движи този звяр с подходяща скорост, Mercedes-Benz се прогнозира, че ще побере под предния капак масивен би-турбо V12 двигател, в района на 600 кс. След това хибриден модел на S-Class Pullman се очаква.

Бихме се радвали да видим новият Mercedes-Benz S63 AMG във вариант Pullman в близко бъдеще, но това е малко вероятно, тъй като шансът е малък Mercedes-Benz да произведе крайно различен варианта на S63 AMG.

Рендър на Mercedes-Benz S-Class Pullman от Theophilus Chin

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz S 63 AMG (W222) 2013
Mercedes-Benz показа новата S63 AMG с 585кс!

Mercedes-Benz публикува първите снимки и цялата информация за най-мощния седан в луксозния...

Close