Рендър на Mercedes-Benz CLA45 AMG Coupе

Share


Публикувано на: 16/06/2013

Рендър на Mercedes-Benz CLA45 AMG Coupе

Той не е чак толкова странна идея. Ниските линии на Mercedes-Benz CLA45 AMG имат място за четири врати, но според графичният дизайнер на X-Tomi Design, тя изглежда още по-добре с две врати по-малко. Това прави CLA вместо мини-CLS мини-CL. Разбира се, този рендърна графика е на базата на най-мощната версия CLA45 AMG.

Предното поколение A-Class беше също на разположение като три-врата версия. Тази визия доколкото е възможно я правеше по-спортена от пет-вратата версия. A-Class се предлага само с пет врати до този момент, но ние няма да се учудим, ако и три-врат модел се появи на някое автомобилно изложение скоро. Audi и BMW също имат три врати хечбеци така, че защо и Mercedes-Benz да нямат?

Както вече е ясно CLA45 AMG разполага с турбо 2.0-литров четирицилиндров двигател, който развива 360 кс и 450 Нм въртящ момент. той е свързан със 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя и предава на всички колела с помощта на AMG 4Matic системата, която позволява на модела да ускорява от 0-100 км/ч в 4.6 секунди и да достигне електронно ограничената си максимална скорост от 250 км ч.  Поради това, че CLA е най-вече на базата на A-Class, няма да е толкова странна идея да се направи CLA на истинско купе. Какво мислите за рендърът на Mercedes-Benz CLA45 AMG Coupе?

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
studiotorino-coupe-mercedes-252
Рендър на Mercedes SL Shooting Brake

StudioTorino са добре известни със създаването на едни от най-уникалните коли в...

Close