Първата снимка на новият Mercedes-Benz S-Class W222

Share


Публикувано на: 8/05/2013

Първата снимка на новият Mercedes-Benz S-Class W222

След снимки на интериора на предстоящият Mercedes-Benz S-Class бяха публикувани преди няколко седмици, първата снимка на екстериора на колата  изтече в интернет.

Mercedes-Benz в момента подготвя Mercedes-Benz S-Class за своя световен дебют на 15 май, но това не попречи на някой от Mercedes-Benz Австрия да публикуване изображението по-горе на сайта си.

Тази картина е безспорно реална, тъй като беше изтеглен от интернет страницата почти веднага след като тя е била публикувана и изглежда идентичена с всички прототипи, които сме виждали в последно време. От изображението става ясно, че кола ще разполагат с много по-спортена предница с чисто нова предна броня, нов дизайн на решетка, LED фарове и агресивни предни въздуховоди. Освен това има агресивна линия под дръжките на вратите, идваща от края на фаровете.

Както вече знаете, Mercedes-Benz S-Class ще бъде най-луксозната S-Class до този момент, тъй като трябва да се запълни празнината, оставена от прекратяването на Майбах от автомобилния свят. И ще се предлага в нормална 4-ри врата версия, по-дълга версия, купе и кабрио и Pullman версия.

Подбробности за двигателят не се потвърдени все още, но през 2014 г. Mercedes-Benz S-Class се очаква да се включва агрегата, като например 4.6-литров V8, битурбо 5.5-литров V8 двигател и още по-голям V12 двигател.

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-e-klasse-gsc-impressie-01
Mercedes-Benz E-Class от GSC Tuning

Това са първите снимки на последният боди кит на GSC Tuning за...

Close