Посещение в шоурума на FAB Design

Share


Публикувано на: 17/05/2013

Посещение в шоурума на FAB Design

Fab Design не изисква представяне. Швейцарският тунер доказа, че е един от водещите производители в сегмента на изключителния тунинг. Фирмата произвежда ексклузивни китове за марки като Mercedes-Benz, Porsche, McLaren и много други. В това отношение, ние ви отвеждаме на обиколка из шоурум им, благодарение на Филип Ковачич, който ги посети в малкия град Хунценшвил. В изложбенате зала, той се натъкнал на Mercedes-Benz SLS AMG Gullstream и Mercedes-Benz SLR McLaren Desire. И това не е всичко, галерията включва също Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss, с Porsche Carrera GT и Pagani Zonda F Clubsport брой 1 от 25.

Що се отнася до FAB Design и тяхната история, те започват да модифицират спортни автомобили още през 1978г. и работят върхи Mercedes-Benz автомобили до 1998г. Те разширяват услугите си отвъд Mercedes, за да включват коли като McLaren 12C Coupe и Spyder издания, наречени Terso и Terso Roadster. Най-новото им творение е McLaren 12C Chimera представен на автомобили изложение в Женева през 2013г. Те предлагат различни тунинг програми за продукти на Порше, като сред тях са Panamera и Cayenne. Те също така предлагат програма за Maybach 57, имаше и един матово синьо Maybach 57 в шоурума. Купувачите на FAB Design автомобили са повечето араби и шейхове.

Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design Посещение в шоурума на FAB Design

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Top Marques 2013 Mansory Speranza 02
Mercedes-Benz G-Class “Speranza” от MANSORY

Още едно творени на Mansory е изложено на "Top Marques Monaco" тази...

Close