Официални цени на Mercedes SLS AMG Black Series за САЩ

Share


Публикувано на: 5/07/2013

Официални цени на Mercedes SLS AMG Black Series за САЩ

Black Series или Черната Серия на Mercedes може да бъде описан като луд по отношение на невероятната си мощност, шум и поведение. А това е нещо добро.

За тези потенциални купувачи в САЩ, търсещи американски мускулест автомобил идващ от Германия, Mercedes обявиха цените за своя SLS AMG Black Series. Според официалното съобщение, цената на SLS AMG Black Series ще започне от $275.000 (плюс $1.800 заплащане за доставка). Автомобилът ще бъде пуснат в продажба в началото на следващия месеца, въпреки че не се знае, дали колата  вече не е изчерпана.

Mercedes  бърза да отбележи състезателното родословие на SLS Black Series, позовавайки се на голяма част взаимствана директно от SLS AMG GT3 състезателният автомобил. Черната Серия се задвижва от същия 6.2-литров атмосферен V8 двигател, но вече разполагащ с мощност  увеличена до 622 кс и 635 Нм въртящ момент. Това увеличение на мощността  помага на автомобила да ускори от 0 до 100 км/ч само за 3.5 секунди до достигане на  максималната скорост от 315 км/ч.

Очаквайте да започнете да виждате най-лудия Mercedes по пътищата на САЩ по-късно тази година. Можете да прочетете още за Черната Серия ТУК!

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-benz-g63-amg-1
Пероект “Vulcan” Mercedes-Benz G63 AMG с джанти ADV.1 се продава

Prestige Imports от Маями имат ново попълнение, Mercedes-Benz G63 AMG в червено и...

Close