Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson

Share


Публикувано на: 2/10/2014

Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson

Carlsson представи новата тунинг програма за Mercedes C-Class. Тунерите са оборудвали модела със спортен AMG пакет. Той включва преден спойлер, заден спойлер и заден дифузьор. Тунинг компанията се хвали, че е избработила изключително качествени компоненти. Както и при AMG-тата, предната броня е получила огромни отвори в контрастен цвят и централна „устна“ RS, която по желание на клиента може да бъде изработена от карбон. Останалите компоненти са направени от полиуретан (PUR).

Част от оптичните подобрения са и „раздутите“ прагове, както и модифицираната задна броня, която „отваря“ място за тръбите на оптимизираната ауспухова система. Перфектен завършек осигурява финият спойлер на задния капак. По отношение на окачването клиентите могат да избират между нови пружини и пълен комплект компоненти според индивидуалните изисквания на купувача.

Предлаганите алуминиеви джанти са с размер от 18 до 20 цола, също така регулируемо койловър окачване и спортни пружини, снижаващи автомобила с 30 мм. В интериора Carlsson предлага безброй възможности – от нови стелки до „облечено“ в кожа арматурно табло. В момента се подготвя и силов тунинг.
Източник: www.autobild.bg

Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson Новият Mercedes-Benz C-Class от Carlsson carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_4 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_5 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_7 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_6 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_10 carlsson-puts-an-evil-face-on-the-new-c-class-w205-photo-gallery_9

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
2013-Mercedes-Benz-G-Class-front-end-in-motion
По-малката версия на G-Class ще се появи през 2019 г.

Компанията Mercedes-Benz ще пусне през 2019 г. нов всъдеход, който ще получи...

Close