Интериорът на Mercedes-Benz ML Coupe

Share


Публикувано на: 4/06/2014

Интериорът на Mercedes-Benz ML Coupe

Изданието “Carscoops” публикува първите шпионски снимки от интериора на новия конкурент на BMW X6 – Mercedes-Benz ML Coupe. Предният панел ще изглежда като този на ML, но след фейслифта му, плануван за 2015 г.
Централната конзола с големия екран (стоящ сякаш изкуствено залепен там) на мултимедийната система COMMAND е изпълнена в стила на последната C-Class. От седана кросоувър купето е взело и спортния волан с три лъча.

В дясно от кръглия регулатор за контрола на COMMAND системата (на снимката не се вижда) са разположени бутоните за избор на режимите на 4х4 системата 4MATIC. За съжаление интериорът изглежда леко постно, което ще е в контраст (вероятно) с екстериора, очакванията за който са да е доста агресивен.

Mercedes-Benz ML Coupe беше показан за пръв път под формата на концепция на салона в Пекин през април.
Моторната гама ще е същата като при M-Class: 4-цилиндрови дизели, както и V6 и V8 бензинови мотори. Трансмисията ще е 7-степенна автоматична, а като опция ще се предлага пневматично окачване.

Световната премиера на серийния ML Coupe ще се състои в Женева през март догодина. Производството ще се концентрила в завона на компанията в САЩ, където се произвеждат още C-Class, GL и предназначение за китайския пазар R-Class. Продажбите на ML Coupe ще започнат през третото тримесечие на 2015 г.
Източник: www.cars.actualno.com

Интериорът на Mercedes-Benz ML Coupe Интериорът на Mercedes-Benz ML Coupe Интериорът на Mercedes-Benz ML Coupe Mercedes-Benz Concept Coupé SUV Mercedes-Benz Concept Coupé SUV Mercedes-Benz Concept Coupé SUV Mercedes-Benz Concept Coupé SUV Mercedes-Benz Concept Coupé SUV Mercedes-Benz Concept Coupé SUV

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
2016-mercedes-benz-gt-amg-artists-rendering-photo-585554-s-1280x782
Mercedes-AMG GT се цели в Porsche 911

Новото купе е на финалната тестова права и се очаква да дебютира...

Close