Интериорът на Mercedes-Benz C-Class за 2015г. е забелязан без камуфлаж!

Share


Публикувано на: 18/09/2013

Интериорът на Mercedes-Benz C-Class за 2015г. е забелязан без камуфлаж!

Mercedes-Benz C-Clas за 2015г. е забелязван вече доста пъти през последните месеци, но най-новите снимки показват доста повече. Те показват интериорът за пръв път.

Нещо повече, голяма част от интериора показан в изображението по-горе е напълно неприкрито и отворен към нашите ококорени погледи. Различното от интериора на Mercedes-Benz C-Class за 2015г. и този на новият S-Class е, че тя не разполага с напълно дигитални оборотомер и скоростомер на огромен TFT дискплей, а с два традиционни аналогови циферблати и един централен дисплей.

Други забележителни черти по интериора на Mercedes-Benz C-Class е големия екран на навигацията и мултимедийната система, както и някои лъскави облицовки на традиционните Mercedes-Benz духалки.

Екстериорът на Mercedes-Benz C-Class за 2015г. споделя много от новите елементи на дизайна от наскоро актуализирания Mercedes-Benz S-Class W222. В действителност, тя просто изглежда като по-малка версия на S-Class, дори с участието на подобни задни светлини, както и остри линии в профил, напомнящи на Mercedes-Benz CLA.

В допълнение към тези екстериорни обновления, Mercedes-Benz C-Class за 2015г. ще се предлага и като кабриолет за първи път, за да може да съперничи на новото BMW 4-Series кабрио.

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
1049588827351580813
Mercedes-Benz GLA-Class Edition 1

Семейството "Edition 1" на Mercedes-Benz се увеличи с още един член, GLA-Class...

Close