Забелязан е тестов автомобил на Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Share


Публикувано на: 29/11/2013

Забелязан е тестов автомобил на Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Изпитанията на първото комби “Shooting Brake” с предно предаване на Mercedes-Benz стартираха. CLA Shooting Brake бе заснет с минимален камуфлаж и по всичко личи, че ще се доближава до по-големия CLS. Моделът използва платформата на Mercedes-Benz – MFA, която е заимствана от А-Class, B-Class, стандартното CLA и бъдещия модел GLA. Комбито е получило голяма част от техническите характеристики на четиривратото купе и вероятно ще предлага и същите мотори, включително AMG агрегата с 2-литровият турбо мотор с мощност от 360 кс и 450 Нм въртящ момент.

Размерите на Mercedes-Benz CLA Shooting Brake се доближават до тези на C-Class. Дори комбито, което ще се произвежда на същия конвейер, където и C-Class, е с 40 мм по-дълго.
Източник: autobild.bg

Забелязан е тестов автомобил на Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Забелязан е тестов автомобил на Mercedes-Benz CLA Shooting Brake Забелязан е тестов автомобил на Mercedes-Benz CLA Shooting Brake2015-Mercedes-Benz-CLA-Shooting-Brake-4[3] 2015-Mercedes-Benz-CLA-Shooting-Brake-5[3] 2015-Mercedes-Benz-CLA-Shooting-Brake-6[3]

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz S 63 AMG (BR 222) 2013
Mercedes-Benz S63 AMG изпълнен с мощ и динамика

Mercedes-AMG пуска новата S63 AMG в надпреварата. Гаранция за впечатляващите характеристики е...

Close