Бъдещите Mercedes E-Class Coupe и кабрио ще са по-големи и агресивни

Share


Публикувано на: 23/05/2014

Бъдещите Mercedes E-Class Coupe и кабрио ще са по-големи и агресивни

Следващото поколение Mercedes-Benz E-Class купе и кабриолет ще получи еволюционен дизайн и по-агресивен външен вид благодарение на по-късите надвеси, по-ниската и по-широка форма. Очаква се да бъдат по-големи от своите предшественици. Моделите ще получат техническо преобразяване като хед-ъп дисплей, автономен режим на шофиране и по-модерна информационно-развлекателна система.

Мощностите ще се осигуряват от нови 6-цилиндрови редови агрегати, генериращи от 200 до 400 кс. Очакват се и 4-цилиндрови бензинови и дизелови единици, както и 4-литров V8 битурбо с около 600 кс.

От Mercedes предвиждат в по-късен етап хибридна версия, както и два плъг-ин хибрида. Първият ще разполага с електромотор с мощност 40 кс, който ще осигурява електрически пробег от 4.8 км. Плъг-ин хибридите ще използват електромотори с мощности 80 и 110 кс и ще изминават на ток разстояние от 48 км.
Източник: www.autobild.bg

Бъдещите Mercedes E-Class Coupe и кабрио ще са по-големи и агресивни Бъдещите Mercedes E-Class Coupe и кабрио ще са по-големи и агресивни Бъдещите Mercedes E-Class Coupe и кабрио ще са по-големи и агресивни image00032 Бъдещите Mercedes E-Class Coupe и кабрио ще са по-големи и агресивни image00037 Бъдещите Mercedes E-Class Coupe и кабрио ще са по-големи и агресивни image00043 image00050

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
assss
Mercedes продава на търг S63 AMG Coupe, разработен от Хамилтън

Компанията Mercedes-Benz съвместно със своя отбор от Формула 1 ще проведе благотворителен...

Close