Mercedes показа S63 AMG, очаквана през 2014г.

Share


Публикувано на: 14/06/2013

Untitled-1

Определението официални шпионски снимки винаги ни е допадало. Последно компанията иска ли да ни загатне новия си модел или не? Така се случва и сега с това видео от качването на конвейера на новата S-класа W222. В част от кадъра наблюдателни зрители забелязали подозрително спортен пакет. Оказва се, че това е S63 AMG.

Днес голямата новина е, че новото поколение на Mercedes S-Class влиза в производство. Ние обаче всички го видяхме, още преди няколко седмици. За да не скучаем, от Mercedes ни подготвиха изненада. На едно от официалните клипчета, на което се вижда как работниците в завода край Зинделфинген свалят първите произведени бройки от модела, се прокрадва мистериозен спортен пакет.

Оказва се, че това е S63 AMG версията на колата, а като доказателство германците са оставили обозначението на багажника. Моделът ще се предлага със стандартните за всяко AMG екстри – оптимизирана аеродинамика, огромна мощност, подчертана агресия в погледа, както и огромни алуминиеви джанти.

Мощността се доставя от 5.5-литров V8 двигател с две турбини и мощност от 557 кс и 700 Нм въртящ момент. Очаква се S63 AMG да последва примера на E-Class фейслифт, и да се предлага в две версии: стандартна и S-Model, което означава, че ще разполага с 585 кс и 800 Нм въртящ момент, ако е като Е63 AMG S-Model.

Статията е взета от: [http://aboutcars.bg/]

© 2013 TXD LTD
Още в Новини
Mercedes-Benz A45 AMG срещу CLS63 AMG Shooting Brake

Най-малката кола в историята на AMG - оборудваната с 4-ицилиндров турбо двигател...

Close