Александър Бабанин е новият управител на Балкан Стар

Share


Публикувано на: 8/10/2014

Александър Бабанин е новият управител на Балкан Стар

От септември 2014 година начело на „Балкан Стар Аутомотив“ ЕООД застава Александър Бабанин. Машинен инженер по образование с магистратура по икономика и Daimler – сертифициран мениджър, той е сред дългогодишните служители на компанията. Преди 14 години стартира дейността си в „Балкан Стар“ като търговец на товарни автомобили Mercedes-Benz, през 2007 година е назначен за ръководител Продажби и маркетинг товарни автомобили Mercedes-Benz. Впоследствие разширява отговорностите си за всички автомобили с инвестиционно приложение от марките Mercedes-Benz, Fuso и Setra.

„Вярвам, че Александър Бабанин е най-добрият избор за управител на „Балкан Стар“ – той не само познава компанията, партньорите, процесите и служителите, но също така се доказа като успешен мениджър през годините“, коментира Пламен Митев, генерален пълномощник на Групата Betz в България.

„Отговорността да бъда управител на една от най-големите автомобилни компании в България е много голяма, но съм сигурен, че заедно с екипа ще се справя успешно. Благодаря на собственика за оказаното доверие и ще работя усилено да оправдая очакванията за успешна дейност и засилване позициите на компанията“, каза Александър Бабанин, управител на “Балкан Стар Аутомотив” ЕООД.
Източник: www.speed-press.com

© 2014 TXD LTD
Още в Новини
mercedes-benz-v-class-euroncap-02
Новият V-Class е отличник по безопасност (Видео)

Миналата седмица ни завладя еуфорията на Парижкия автомобилен салон и пропуснахме своевременно...

Close